Compass Box 'This is not a luxury whisky' 70cl - online kopen

Compass Box 'This is not a luxury whisky' 70cl - online kopen

€175,00 Max. 2 per order

Compass Box 'This is not a luxury whisky' heeft in de neus tonen van lichte rook, sultana's, zoete sherry, cacao, kokosnoot en florale tonen. De smaak is rijk en complex, dik en vettig, met hints van sherry, lichte rook en cacao. De afdronk van Compass Box 'This is not a luxury whisky' houdt lang aan en is rokerig.

Inhoud
70cl
Smaakprofiel
Vol & Rond
Prijsklasse
100 en hoger
Alcohol%
vanaf 50,00 t/m 59,99
Merk
Categorie
Blended
Land
Schotland
Verpakking
Koker
Alcoholpercentage
53,10 %
Status
Direct leverbaar

 

Schotse whisky, een eeuwenoud en uniek product. De naam "whisky" is een afgeleide van het Gallische woord "uisge beatha" (spreek uit: uskweba), ofwel: levenswater. De karakteristieke smaak van Schotse whisky is afhankelijke van vele factoren, zoals het klimaat, graan, zuiver water, Schotse turf en de frisse koele wind. Meer dan 100 jaar geleden begonnen de Schotten whisky te exporteren, waardoor het nu een van de meeste belangrijkste internationale sterke dranken is. Van oudsher werd whisky al gemaakt in vele familie- of dorpsdistilleerderijen en het is niet verwonderlijk dat Schotland de grootste concentratie distilleerderijen herbergt. Slainte!

Compass Box is een vrij jong merk in de whiskymarkt. Het is in 2000 opgericht door de Amerikaan John Glaser, hij was daarvoor werkzaam als directeur internationale marketing bij Johnnie Walker. Om het merk te lanceren ging hij zelf op bezoek bij cafés en bars met proefmonsters.

Best verkocht

DrankDozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

NIX 18 Thuiswinkel