Camoli Moscato 75cl - online kopen

Camoli Moscato 75cl

Camoli Moscato 75cl - online kopen

5,95

Camoli Moscato is licht goudgeel van kleur en heeft een intense, fluweelzachte smaak met een klein zoetje. Camoli Moscato wordt gemaakt volgens de "Charmat" methode.

Inhoud
75cl
Categorie
Mousserend
Land
ItaliŽ
Druif
Moscato
Merk
Sluiting
Kurk
Smaak
Lichtzoet
Alcoholpercentage
6,50 %
Status
Direct leverbaar
 

Mousserende wijn, bekend om de verleidelijke bubbeltjes die het dankt aan koolzuurgas. Mousserende wijn komt in verschillende soorten; wit, rood en als rosé. Geniet van de diversiteit aan smaken en laat je verassen door één van onze Mousserende wijnen.   De gistingmethodes zijn van invloed op de wel of niet sterke aanwezigheid van de bubbels. Bij de Méthode traditionnelle, dit is de meest arbeidsintensieve methode, vind een tweede gisting plaats op de fles. Door het toevoegen van suiker en giststellen ontstaan bubbels, het koolzuur kan immers door de kurk niet ontsnappen. De bubbels die hierbij ontstaan zijn verfijnd en klein. Een andere manier is de Méthode Charmat. Hier wordt gebruik gemaakt van een tank, waarin de gisting plaatsvindt. Na het rijpen volgt de bottelingsfase. De uiteindelijke bubbels, bij gebruik van deze methode, zijn over het algemeen wat groter en minder verfijnd dan bij de Méthode traditionelle.

In 1958 is Santero opgericht door de broers Leopoldo, Renzo, Aldo en Adelio Santero in de heuvels van Monferrato in de Italiaanse Piemonte. Een geschiedenis van een halve eeuw, gekenmerkt door passie voor wijngaarden, deskundig beheer van wijnkelders en liefde voor wijn en mousserende wijn. Bij Santero staan innovatie en technologie hoog in het vaan, er wordt wijn gemaakt met een moderne uitstraling maar met een eeuwenoud hart.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel