Brecon Special Reserve Gin 70cl - online kopen

Brecon Special Reserve Gin 70cl

Brecon Special Reserve Gin 70cl - online kopen

18,95

Brecon Special Reserve Gin is een echte jeneverbes gin, gecombineerd met koriander en onthullende hinten van kruidige kaneel. Brecon Special Reserve Gin's karakteristieke smaken combineren zeer goed met tonic, ijs en citroen.

Inhoud
70cl
Subgroep
Gin
Merk
Land
Verenigd Koninkrijk
Smaak
Kruidig & Krachtig
Stijl
New Western Gin
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar
 

De New Western Dry Gin is een nog niet algemeen aanvaarde benaming voor de nieuwe generatie gins welke experimenteren met botanicals. Met botanical wordt het fruit, bloemen, kruiden etc. bedoeld waarmee men de gin en tonic afwerkt.   Deze variant is helder en fris en blijft sterk verwant met London Dry Gin.

Gin van het merk Brecon wordt gedistilleerd door Penderyn Distillery, gelegen in de Brecon Beacons in Wales. Penderyn distilleert met name single malt whisky's, maar sinds 2007 ook vodka, gin en likeur. Brecon Gin wordt gedistilleert met botanicals afkomstig uit alle uithoeken van de wereld en met water uit Nationaal Park Brecon Beacons. Hoewel nog niet zo oud, Brecon Gin is wel al verkozen tot "Gold Best in Class" in de werledwijde gins tot 40% categorie tijdens de internationale Wines&Spirits Comeptition in 2011.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel