Boxing Hares Spirit Drink 70cl - online kopen

Boxing Hares Spirit Drink 70cl

Boxing Hares Spirit Drink 70cl - online kopen

€19,95

Boxing Hares Spirit Drink is een Schotse Whisky met een hop injectie. Deze drank heeft een smaken van levendige hop, mout, toffee, ananas en kersen.

Inhoud
70cl
Smaakprofiel
Vol & Rond
Prijsklasse
tot 25
Alcohol%
t/m 39,99
Merk
Land
Schotland
Verpakking
Geen
Alcoholpercentage
35,00 %
Status
Direct leverbaar

 

Schotse whisky, een eeuwenoud en uniek product. De naam "whisky" is een afgeleide van het Gallische woord "uisge beatha" (spreek uit: uskweba), ofwel: levenswater. De karakteristieke smaak van Schotse whisky is afhankelijke van vele factoren, zoals het klimaat, graan, zuiver water, Schotse turf en de frisse koele wind. Meer dan 100 jaar geleden begonnen de Schotten whisky te exporteren, waardoor het nu een van de meeste belangrijkste internationale sterke dranken is. Van oudsher werd whisky al gemaakt in vele familie- of dorpsdistilleerderijen en het is niet verwonderlijk dat Schotland de grootste concentratie distilleerderijen herbergt. Slainte!

Boxing Hares is bedacht door Pete Brewin, die experimenteerde met verfijnde Schotse whisky en hop dat gebruikt wordt in Craft Beer. Het resultaat herbergt romige tinten van Schotse whisky en het verfrissende van hop.

Best verkocht

DrankDozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

NIX 18 Thuiswinkel