Boxing Hares Spirit Drink 70cl - online kopen

Boxing Hares Spirit Drink 70cl

Boxing Hares Spirit Drink 70cl - online kopen

19,95

Boxing Hares Spirit Drink is een Schotse Whisky met een hop injectie. Deze drank heeft een smaken van levendige hop, mout, toffee, ananas en kersen.

Inhoud
70cl
Smaakprofiel
Vol & Rond
Merk
Land
Schotland
Verpakking
Geen
Alcoholpercentage
35,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Schotse whisky geniet wereldwijd aanzien, waarbij de grootste namen hun roots hier hebben liggen. Wat te denken van Ardbeg, Lagavulin, Laphroaig of Glenlivet? Of het nu Single Malt of Blended whisky is, Schotse whisky is het ontdekken waard.  Schotland staat bekend om het produceren van karakteristieke en smaakvolle whisky. De samenstelling van het karakter van een distilleerderij hangt af van vele factoren; het klimaat, graan, zuiver water, turf etc. Meer dan 100 jaar geleden begon men met de de export, waardoor het nu wereldwijd bekend is. Van oudsher werd whisky al gemaakt in vele familie- of dorpsdistilleerderijen en het is niet verwonderlijk dat Schotland de hoogste concentratie distilleerderijen herbergt.

Boxing Hares is bedacht door Pete Brewin, die experimenteerde met verfijnde Schotse whisky en hop dat gebruikt wordt in Craft Beer. Het resultaat herbergt romige tinten van Schotse whisky en het verfrissende van hop.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel