BoŽ Gin Superior 70cl - online kopen

BoŽ Gin Superior 70cl

BoŽ Gin Superior 70cl - online kopen

23,95

Boë Gin Superior is in 1658 door prof. Franz de la Boë ontwikkelt. In die tijd was men op zoek naar een medicijn welke het bloed van onzuiverheden zou ontdoen en professor Franz de la Boë bedacht een uniek recept van graanalcohol, jeneverbessen en diversen flora wat uiteindelijk resulteerde in gin.

Inhoud
70cl
Subgroep
Gin
Merk
Land
Verenigd Koninkrijk
Smaak
Floraal & Fleurig
Stijl
London Dry Gin
Alcoholpercentage
47,00 %
Status
Direct leverbaar
 

De London Dry Gin is een droge, frisse en heldere gin die duidelijk naar jeneverbes smaakt. Tevens kunt u vaak de aanwezigheid van citrusvruchten proeven. Deze ginstijl is sinds de 19e eeuw het meest overheersend en vormt de basis van menigvuldige cocktails. Deze variant leent zich eveneens zeer goed voor de gin and tonic. Een veel gemaakt misverstand is dat de benaming London niet verwijst naar de stad maar naar de stijl.

Het merk Boë draagt een rijke historie met zich mee. Het is in 1658 ontstaan en werd geproduceerd door Franz de la Boë, hij beweerde dat deze gin een heus medicijn was. Het wordt gedistilleerd in het Verenigd Koninkrijk en dankt zijn rijke smaak aan het ingewikkelde distilleerproces.

Best verkocht

DrankDozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel