Black Death London Dry Gin 70cl - online kopen

Black Death London Dry Gin 70cl

Black Death London Dry Gin 70cl - online kopen

17,50 Max. 1 per order

Black Death London Dry Gin kenmerkt zich door de zachte smaken. Tonen van jeneverbessen, koriander en citrus maken dit een verfrissende gin, ideaal voor in de mix met een premium tonic.

Inhoud
70cl
Subgroep
Gin
Merk
Land
Verenigd Koninkrijk
Smaak
Citrus & Fris
Stijl
London Dry Gin
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Beperkt leverbaar
 

De London Dry Gin is een droge, frisse en heldere gin die duidelijk naar jeneverbes smaakt. Tevens kunt u vaak de aanwezigheid van citrusvruchten proeven. Deze ginstijl is sinds de 19e eeuw het meest overheersend en vormt de basis van menigvuldige cocktails. Deze variant leent zich eveneens zeer goed voor de gin and tonic. Een veel gemaakt misverstand is dat de benaming London niet verwijst naar de stad maar naar de stijl.

Black Death werd in 1906 onder de naam Svarti Dauði opgericht in IJsland. In 1987 werd, wegens tegenvallende verkoopresultaten, de naam veranderd in Black Death. De productie verhuisde in later ook naar Belgie. Het drank- en tabaksmerk hecht buiten marketingproducten, zoals aanstekers t-shirts en bekers, weinig waarde aan pr. Zo heeft het geen website en ook geen winkels waar de drank verkocht wordt. Slechts enkele handelaren kunnen, met moeite, producten inkopen en verkopen. Vragen worden niet of nauwelijks beantwoord. Het merk is in Amerika al verschillende keren in opspraak geraakt door oa misleidende slogans. De prijzen schommelen door het wisselende aanbod ook heel erg, Misschien is juist het ongrijpbare. het rebelse, het onverschillige van het merk, wel de kracht van Black Death.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel