Aureum 1865 Single Malt 5 years 70cl - online kopen

Aureum 1865 Single Malt 5 years 70cl - online kopen

49,50 Max. 1 per order

Aureum 1865 Single Malt 5 years heeft eerst in eiken- en kastanjehouten vaten gerijpt, waarna het in bourbon- en sherry vaten heeft nagerijpt. Aroma's van biscuit gecombineerd met bloemen. Zacht zoete afdronk.

Inhoud
70cl
Smaakprofiel
Vol & Rond
Merk
Categorie
Single Malt
Land
Duitsland
Verpakking
Doosje/giftpack
Alcoholpercentage
43,00 %
Status
Beperkt leverbaar
 

Drankdozijn.nl heeft een groot aanbod aan single malt whisky met meer dan 1000+ verschillende soorten. Ga op ontdekkingsreis binnen ons assortiment en laat u verrassen door de diversiteit in het aanbod. Of u nu op zoek bent naar een bekende malt whisky of juist een exclusieve variant, de kans is groot dat u deze in de webshop van DrankDozijn kunt vinden.  Goede single malt kopen tegen een scherpe prijs doet u gemakkelijk online bij DrankDozijn. Meer weten? Klik op de knop 'meer info'.   <h2>Wat maakt een whisky een single malt?</h2> Er moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan eer een whisky 'single malt' genoemd mag worden. Zo moet het eindproduct afkomstig zijn van één distilleerderij, waarbij de whisky wordt gedistilleerd uit gemoute gerst. Verder is de minimale verplichte rijpingsduur drie jaar en deze rijping moet plaatsvinden op eikenhouten vaten. Het minimale alcoholpercentage is 40%, een distillaat met een lager alcoholpercentage mag geen whisky genoemd worden.   Drankdozijn biedt u een ruime keuze aan single malt whisky afkomstig uit verschillende landen. De meest bekende whisky is afkomstig uit Schotland of Ierland, maar hedendaags zijn Japan, Taiwan en India ook landen welke bekend staan om het voortreffelijke aanbod.   <h2>Op zoek naar een goede single malt whisky?</h2> Profiteer van een scherpe prijs en korte levertijd wanneer u online bestelt via de webshop van DrankDozijn. Indien u voor 17.00 uur op werkdagen een bestelling plaatst dan wordt uw bestelling de volgende dag aangeboden*.   Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze <a href=/klantenservice>klantenservice</a>. En vergeet niet ons <a href=https://blog.drankdozijn.nl/nl/>DrankDozijn blog</a> te volgen voor leuke weetjes en tips over whisky en andere dranken.

Whisky is in Duitsland ontzettend geliefd. Toch staat het land voornamelijk bekend om hun bier en wijn. De markt voor (Single Malt) whisky is enorm in Duitsland, is er dan geen whisky van eigen bodem? De Duitse distilleerderij Slyrs produceert voortreffelijke Duitse whisky, waarbij geëxperimenteerd wordt met diverse soorten vaten.  Bekende finishes zijn die op port-, PX en sherryvaten. Deze bottelingen staan bekend als karaktervol, zoet en toch verfijnd. Heb jij interesse in bijzondere whisky, veelal nog onbekend bij het grote publiek? Laat je verassen door Slyrs whisky en geniet van de diversiteit aan gebruikte finishes.

Areum Whisky wordt geproduceerd door Brennerei Ziegler in Freudenberg am Main in Duitsland. Met zijn warme gouden kleur lijkt hij in eerste instantie op een Schotse whisky, maar al bij de eerste slok merk je meteen dat Aureum veel, veel beter is. Andres dan in Schotland, wordt het klimaat in Freudenberg bepaald door rivier de Main; mediterrane zachtheid, milde zomers en zachte winters. De vele zonuren, de warmte die vastgehouden wordt door de zandsteen, de geuren van de boomgaarden en hooiweides geven Aureum zijn uitgespoken stijl. In de Ziegler distilleerderij wordt volgens traditie gebruik gemaakt van de dubbele distillatie methode en alleen het middengedeelte van het distillaat gaat in de casks om te laten rijpen.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel