Aberdour Piper Blended Scotch 70cl - online kopen

€15,95

Aberdour Piper Blended rijpt minimaal drie jaar alvorens het wordt gebotteld. De smaak staat bekend als zacht en toegankelijk. De whisky ontleent zich uitstekend om puur te worden gedronken, in de mix of als onderdeel van een cocktail.

Inhoud
70cl
Prijsklasse
tot 25
Alcohol%
vanaf 40,00 t/m 49,99
Merk
Categorie
Blended
Land
Schotland
Verpakking
Geen
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar

 

Schotse whisky, een eeuwenoud en uniek product. De naam "whisky" is een afgeleide van het Gallische woord "uisge beatha" (spreek uit: uskweba), ofwel: levenswater. De karakteristieke smaak van Schotse whisky is afhankelijke van vele factoren, zoals het klimaat, graan, zuiver water, Schotse turf en de frisse koele wind. Meer dan 100 jaar geleden begonnen de Schotten whisky te exporteren, waardoor het nu een van de meeste belangrijkste internationale sterke dranken is. Van oudsher werd whisky al gemaakt in vele familie- of dorpsdistilleerderijen en het is niet verwonderlijk dat Schotland de grootste concentratie distilleerderijen herbergt. Slainte!

Aberdour, bekend van de Piper Blended whisky, staat bekend om de zachte toegankelijke blended whisky die geproduceerd wordt.

Best verkocht

DrankDozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

NIX 18 Thuiswinkel