Uisge Source Water of Scotland Three Regions 3x10cl - online kopen

Uisge Source Water of Scotland Three Regions 3x10cl - online kopen

15,95

Uisge Source Water of Scotland Highland is voor de echte liefhebber bestemd. Het is bekend dat een whisky, door het toevoegen van een paar druppels water, zijn complexe en kenmerkende aroma's openbaart. Echter is het eigenlijk te zonde om gewoon water met die ene bijzondere Single Malt te vermengen. Dus waarom geen water afkomstig uit hetzelfde gebied als de whisky? Vandaar Uisge Source Water; het zuiverste en helderste bronwater welke direct uit de bron met de hand wordt gebotteld.

Inhoud
3x10cl
Merk
Land
Schotland
Extra
Geschenkverpakking
Status
Direct leverbaar
 

Schotse whisky geniet wereldwijd aanzien, waarbij de grootste namen hun roots hier hebben liggen. Wat te denken van Ardbeg, Lagavulin, Laphroaig of Glenlivet? Of het nu Single Malt of Blended whisky is, Schotse whisky is het ontdekken waard.  Schotland staat bekend om het produceren van karakteristieke en smaakvolle whisky. De samenstelling van het karakter van een distilleerderij hangt af van vele factoren; het klimaat, graan, zuiver water, turf etc. Meer dan 100 jaar geleden begon men met de de export, waardoor het nu wereldwijd bekend is. Van oudsher werd whisky al gemaakt in vele familie- of dorpsdistilleerderijen en het is niet verwonderlijk dat Schotland de hoogste concentratie distilleerderijen herbergt.

Uisge Source Water of Scotland is het merk achter het idee om drie verschillende waters uit de drie bekende whiskyregio's, te weten de Speyside, Islay en Highland regio. Door het toevoegen van enkele druppeltjes Uisge Source Schots bronwater komen de aroma's van geur en smaak los.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel