Uisge Source Water of Scotland Three Regions 3x10cl - online kopen

Uisge Source Water of Scotland Three Regions 3x10cl - online kopen

€15,95

Uisge Source Water of Scotland Highland is voor de echte liefhebber bestemd. Het is bekend dat een whisky, door het toevoegen van een paar druppels water, zijn complexe en kenmerkende aroma's openbaart. Echter is het eigenlijk te zonde om gewoon water met die ene bijzondere Single Malt te vermengen. Dus waarom geen water afkomstig uit hetzelfde gebied als de whisky? Vandaar Uisge Source Water; het zuiverste en helderste bronwater welke direct uit de bron met de hand wordt gebotteld.

Inhoud
3x10cl
Prijsklasse
tot 25
Alcohol%
t/m 39,99
Merk
Land
Schotland
Extra
Geschenkverpakking
Status
Direct leverbaar

 

Schotse whisky, een eeuwenoud en uniek product. De naam "whisky" is een afgeleide van het Gallische woord "uisge beatha" (spreek uit: uskweba), ofwel: levenswater. De karakteristieke smaak van Schotse whisky is afhankelijke van vele factoren, zoals het klimaat, graan, zuiver water, Schotse turf en de frisse koele wind. Meer dan 100 jaar geleden begonnen de Schotten whisky te exporteren, waardoor het nu een van de meeste belangrijkste internationale sterke dranken is. Van oudsher werd whisky al gemaakt in vele familie- of dorpsdistilleerderijen en het is niet verwonderlijk dat Schotland de grootste concentratie distilleerderijen herbergt. Slainte!

Uisge Source Water of Scotland is het merk achter het idee om drie verschillende waters uit de drie bekende whiskyregio's, te weten de Speyside, Islay en Highland regio. Door het toevoegen van enkele druppeltjes Uisge Source Schots bronwater komen de aroma's van geur en smaak los.

Best verkocht

DrankDozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

NIX 18 Thuiswinkel