't IJ Columbus bio 24x33c - online kopen

't IJ Columbus bio 24x33c

't IJ Columbus bio 24x33c - online kopen

47,95

't IJ Columbus is een amberkleurige speciale met veel hop en alcohol. 't IJ Columbus is kruidig van smaak en drinkt makkelijk weg.

Let op! Dit artikel neemt 9 plekken in de doos in beslag

Inhoud
24x33c
Categorie
Amber/Ale
Land
Nederland
Brouwerij
't IJ
Merk
Gisting
Hoge gisting
Alcoholpercentage
9,00 %
Status
Direct leverbaar
 

Amber bier wordt gemakkelijk herkend aan de amberachtige kleur. Hier dankt het bier immers zijn naam aan. De smaak is meestal toegankelijk en fris wat gepaard gaat met delicate geuren.  Amber bier komt in diverse soorten door meerdere mogelijke variaties in de samenstelling van het moutmengsel. Ook kan er gevarieerd worden met het wel of niet toevoegen van geroosterd gerst.

Brouwerij 't IJ brouwt al sinds 1985 eigenzinnig Amsterdams speciaalbier. Muzikant Kasper Peterson richtte het bedrijf op nadat hij kennis maakte met de Belgische bierstijlen. Als lid van de band Drukwerk trad hij geregeld in België op en ontwikkelde hij een bovengemiddelde interesse in het bier van de Zuiderburen. Na ruim 20 jaar besloot Kasper een punt achter zijn werk te zetten. Bart Obertop en Patrick Hendrikse werden de nieuwe eigenaren en zetten de traditie van het eigenzinnig lekker bier brouwen door.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel