't IJ Bok 24x33c - online kopen

't IJ Bok 24x33c

't IJ Bok 24x33c - online kopen

44,95

't IJ Bio-bock, een biologisch bokbier, donker en stevig, maar niet te zoet. Steevast één van de lekkerdere bokbieren van 't jaar.

Let op! Dit artikel neemt 9 plekken in de doos in beslag

Inhoud
24x33c
Categorie
Bokbier
Land
Nederland
Brouwerij
't IJ
Merk
Gisting
Hoge gisting
Alcoholpercentage
6,50 %
Status
Direct leverbaar
 

Bokbier is een seizoensbier, bekend van de Herfst- of Lentebok. Bokbieren waren voorheen altijd ondergistende bieren, maar tegenwoordig kunnen dit ook bovengistende bieren zijn.  De kleur van het bier is veelal roodbruin met op smaakgebied invloeden uit mout en karamel. De mout wordt gebrand, waardoor een warme karaktervolle smaak ontstaat. Verder is het bier goed in balans met zowel zoete als bittere tonen.

Brouwerij 't IJ brouwt al sinds 1985 eigenzinnig Amsterdams speciaalbier. Muzikant Kasper Peterson richtte het bedrijf op nadat hij kennis maakte met de Belgische bierstijlen. Als lid van de band Drukwerk trad hij geregeld in België op en ontwikkelde hij een bovengemiddelde interesse in het bier van de Zuiderburen. Na ruim 20 jaar besloot Kasper een punt achter zijn werk te zetten. Bart Obertop en Patrick Hendrikse werden de nieuwe eigenaren en zetten de traditie van het eigenzinnig lekker bier brouwen door.

Best verkocht

https://drankdozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

NIX 18 Thuiswinkel