Bushmills Malt 10 years Giftset 70cl - online kopen

Bushmills Malt 10 years Giftset 70cl - online kopen

€24,95

Bushmills Malt 10 years inclusief 2 mooie whiskyglazen. De Bushmills Malt is lichtgoud kleurig, De smaak bevat zacht fruit. honing, mout en kruiden. De afdronk is soepel en zoetig.

Let op! Dit artikel neemt 2 plekken in de doos in beslag

Inhoud
70cl
Prijsklasse
tot 25
Alcohol%
vanaf 40,00 t/m 49,99
Merk
Categorie
Blended Malt
Land
Schotland
Leeftijd
10
Geur
Malt geuren, fruitig en sherry
Smaak
Zachte granen, vol moutig
Extra
Geschenkverpakking
Alcoholpercentage
40,00 %
Status
Direct leverbaar

 

Schotse whisky, een eeuwenoud en uniek product. De naam "whisky" is een afgeleide van het Gallische woord "uisge beatha" (spreek uit: uskweba), ofwel: levenswater. De karakteristieke smaak van Schotse whisky is afhankelijke van vele factoren, zoals het klimaat, graan, zuiver water, Schotse turf en de frisse koele wind. Meer dan 100 jaar geleden begonnen de Schotten whisky te exporteren, waardoor het nu een van de meeste belangrijkste internationale sterke dranken is. Van oudsher werd whisky al gemaakt in vele familie- of dorpsdistilleerderijen en het is niet verwonderlijk dat Schotland de grootste concentratie distilleerderijen herbergt. Slainte!

Bushmills is een echte Irish whiskey uit Noord-Ierland. Het wordt gedistilleerd door de Old Bushmills Distillery. De onderneming kreeg in 1608 al een vergunning om te stoken en is daarmee de oudste legale distilleerderij ter wereld. De geschiedenis van de distilleerderij gaat echter nog verder terug. In 1276 liet de landeigenaar op die plek al zijn troepen moed in drinken voor een veldslag met het zelf gestookte drankje 'Aqua Vitae', oftewel levenswater. Bushmills distilleert tegenwoordig zowel blended als single malts.

Best verkocht

DrankDozijn.nl LEEFTIJD VALIDATIE

Welkom

Om drankdozijn te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

NIX 18 Thuiswinkel